HALODA GYÁL
Gyál, Hunyadi János utca 5.
+36 70 614 8121
ÚJ TERMÉKEINK
Felhasználási Feltételek

Az itt részletezett felhasználási feltételek (továbbiakban: Feltételek)

Mr. Big Fish Kft.

Székhely: 2360 Gyál, Petőfi S. u. 32.

Adószám: 23967445-1-13

(a továbbiakban: Üzemeltető) által üzemeltetett http://sugerfan.hu weblapon lévő szolgáltatások igénybevételének feltételeit tartalmazza.

Felhasználónak számít a fent részletezett weboldalak http://sugerfan.hu látogatója, illetőleg mindenki, aki a weboldalak bármely egyéb szolgáltatását igénybe veszi. Amennyiben a Felhasználó a weboldalak bármely szolgáltatásának használatát megkezdi, elfogadja a jelen Felhasználási feltételeket.

A Üzemeltető bármikor jogosult a Felhasználási Feltételek módosítására. A módosításról a weboldal „Home" menüpontjában elhelyezett felhívásban tájékoztatja az oldalra látogatókat, és a kihelyezés napjától a weboldalakra látogatók elfogadják a módosított Felhasználási Feltételeket.


Regisztráció

A weboldalak egyes szolgáltatásai csak regisztrációval vehetők igénybe, melynek feltétele az adatok megadása. A regisztráció törlésre kerül, ha a felhasználó nem megfelelő magatartást mutatta a regisztrációval igénybe vehető szolgáltatások használatakor, valamint a felhasználó külön kérésére. A felhasználó regisztrációja automatikus törléssel jár, ha reklám tartalmú bejegyzéseket, hozzászólásokat tesz a fórumban!

A regisztrációval Felhasználó beleegyezik, hogy a megadott e-mail címére az Üzemeltető hírlevelet küldjön. A hírlevelek küldése lemondható a felhasználó részéről az [e-mail cím megjelenítése] email címre küldött levéllel.

A regisztráció a regisztrációs űrlap valós adatokkal történő, megfelelő és hiánytalan kitöltésével indul. Amennyiben a Felhasználó nem ad meg adatokat, vagy nem megfelelő formátumban adja meg az adatokat, vagy olyan felhasználó nevet választ, amely már létezik, a regisztráció újra kezdődik mindaddig, amíg a regisztrációs űrlap nem teljes és hiánytalan, vagy nem ütközik már létező regisztráció egyedi azonosításra alkalmas adatába. A regisztráció szükséges feltétele annak megerősítése, hogy Felhasználó a Felhasználási Feltételek tartalmát ismeri.


Hírlevél

A regisztrált felhasználók elfogadják automatikusan, hogy részükre Üzemeltető hírlevelet küldjön. A hírlevelek küldése lemondható a felhasználó részéről az [[e-mail cím megjelenítése] ] Ezt a címet a spamrobotok ellen védjük. Engedélyezze a Javascript használatát, hogy megtekinthesse. email címre küldött levéllel. A hírlevél küldés lemondható az adatmódosítás menüpont alatt.


Szerzői jogok

A Weboldalakon lévő tartalom szerzői jogi védelem alatt áll.

Amennyiben Ön a saját weboldalán az Üzemeltető által működtetett weboldalakra (vagy bármelyik elemére) mutató linket, kíván elhelyezni, azt kizárólag a következő módon teheti meg:

Például:

SUGERFAN www.sugerfan.hu aloldal közvetlen linkje"

Amennyiben Ön a saját weboldalára tartalmat kíván átvenni az Üzemeltető által működtetett weboldalakról, azt kizárólag oly módon teheti meg, hogy a cikk címét és tartalmának rövid összefoglalóját változatlan tartalommal és hiánytalanul átveszi a weboldalakról, és a forrást megjelölve a cikk teljes tartalmára mutató linket helyez el a címben vagy cikk alá a következő módon:

Például:

Forrás: Paduc www.sugerfan.hu

Felhívjuk figyelmét, hogy a weboldalak tartalmának ettől eltérő módon vagy mértékben történő átvétele szerzői jogokat sért, és a Üzemeltetőnek jogában áll jogi lépéseket tenni.


Adatvédelem

A felhasználók személyes adatainak kezeléséről az Adatkezelési tájékoztató rendelkezik.